Proff
Proff
Annonce
Annonce

CENTERFORENINGEN HERNINGCENTRET

CVR-nr83758511
AdresseMerkurvej 1 B 1, 7400 Herning

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022- DKK
Resultat før skat 2022- DKK
SelskabsformForening med begrænset ansvar
Etableret1978
Antal ansatte

Nøgletal

Likviditet
Kan ikke beregnes
Afkastning
Kan ikke beregnes
Soliditet
Kan ikke beregnes
Regnskab202220212020
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste---
Årets resultat---
Egenkapital i alt---
Status balance000
ValutakodeDKKDKKDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon20 95 55 76
AdresseMerkurvej 1 B 1, 7400 HerningPostadresseMerkurvej 1 B 1, 7400 Herning
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Foreningens formål er: A. Gennem etablering og/eller formidling af: 1. Salgsfremmende foranstaltninger for centret som helhed, 2. andre aktiviteter, som er egnede til at skabe interesse i offentligheden for centret, at virke for at centret til stadighed opretholdes som et, i miljø og kvalitetsmæssig henseende, attraktivt center. B. Såfremt det for at opfylde formål A skønnes nødvendig at foranstalte etablering af vagt- og kontroltjeneste ,gennem kontakt med trediemand eller på anden passende måde at drage omsorg for en forsvarlig bevogtning af de i centret etablerede indvendige gader samt parkeringsarealer med henblik på - navnlig uden for sædvanlig butikstid - at sikre opretholdelse af ro og orden. Såfremt der ønskes oprettet en permanent vagtordning, kan dette kun ske gennem en generalfor- samlingsbeslutning. C. Foreningen skal herudover med henblik på at fremme disse formål opretholde et godt forhold til udlejere af centret, organisationer og offentlige myndigheder samt påtage sig at føre eventuelle forhandlinger med disse på medlemmernes vegne i fælles interesse for alle centrets brugere. Det ligger udenfor foreningens formål at varetage lejer-interesser i øvrigt i forhold til centrets udlejere. D. Gennem bestyrelsen eller hvem denne måtte udpege hertil at forestå driften af de fællesfaciliteter til fremme af formål A i centret, som ikke drives af udlejerne og som ønskes iværksat af foreningens medlemmer i henhold til en generalforsamlings- beslutning. E. At fremme markedsføringen for centrets medlemmer ved, at disse averterer/reklamerer for deres virksomhed i en særlig Centeravis eller i særlig annonce/ reklametryksag. Centrets medlemmer betaler hertil - udover kontingentet efter § 4 - et markedsføringsbidrag, der fastsættes på hverts års budgetgeneralforsamling, jvf § 8. Dette markedsføringsbidrag tilbagebetales det enkelte medlem, når medlemmet har tegnet og betalt annonce/reklame for tilsvarende beløb i det fælles annonce/reklameorgan. A'conto tilbagebetaling sker i takt med medlemmets afholdte annonce/reklameudgifter i det fælles organ
Juridisk navnCENTERFORENINGEN HERNINGCENTRETCVR-nr83758511SelskabsformForening med begrænset ansvarNACE-branche
941100 Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
BestyrelsesformandLise Bilberg Riemer Helsbøl
AdresseMerkurvej 1 B 1, 7400 HerningPostadresseMerkurvej 1 B 1, 7400 HerningStartdato13.02.1978
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Kilde: CVR/Virk

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

CENTERFORENINGEN HERNINGCENTRET

CVR-nr: 83758511

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger